Справяне с Християните


Започнах да се занимавам с астрология рано в живота си - още преди да навлявза в тийнейджърските си години; скоро след това вече четях натални карти, Таро и разчитах длани. Споменавам това, защото много пъти съм била атакувана от Християните поради познанията си и вярата ми в Таро и астрологията. Tийнейджърите, като една от най-податливите групи претърпяват най-много атаки от тези “религии”. Не можех да пресека улицата в центъра на града, без да ми се лепне някой християнски досадник. В онези времена нямаше сериозна съпротива срещу тази измет и естествено, не знаех това, което знам сега. Тези преживявания ме научиха на много.

Християните, както и повечето други подли индивиди, които нападат другите, винаги са по-смели в групи. Най-големият ми син и приятелите му наистина разказаха играта на един християнски червей, който се опита да ги спре докато просто се разхождаха по улицата. Наобиколиха го и започнаха да му се подиграват. В такива ситуации християнската "вяра" се изпарява и християнинът бързо губи увереност, особено когато е сам.

Чух и преминах през тонове глупости, преди да дойда при Сатана, където наистина започнах уверено да се боря срещу тях. Научих различни начини да се справям с тях когато ми се наложи. Самата аз бързо се паля когато ми се налага да се занимавам със заблудени глупаци. Един идиот, който очевидно не можеше да чете [имам антихристиянски табели на входната врата], все пак се опита да ме тормози и толкова се ядосах, че едва му се размина сърдечния удар.

Ако все пак решите, че имате време, желание и търпение да спорите с християните, ето няколко неща които можете да им кажете.

1. Тази техника е широкоразпространена и съм попадала на нея много пъти през годините. Това е вид психологическа атака, която християните използват за да притискат хората и да ги принуждават да приемат вярванията им. Имайте предвид, че това не е ограничено до християните и се използва от всевъзможни групи.
Ще ви кажат нещо от типа на:
"Не сте щастливи, защото вашите религиозни вярвания се различават от нашите"... "Няма кой да ви спаси" и т.н.. Аха, значи, всичко в живота на този човек е прекрасно и върви по мед и масло. Той има пълен контрол над живота и съдбата си и, благодарение на вярванията си, е блажено щастлив през цялото време.Всеки, който се хваща на такива глупости трябва да слезе на земята.

Истината е, че освен ако някой не е напълно луд и не отрича реалността, всеки и всичко на този свят има проблеми. Да, има различни степени на проблеми и страдания, но никой не е незасегнат от това. Следователите, психиатрите и всички, които са запознати с човешката психология знаят това. Всеки си има слабо място. Всеки има точка на пречупване, която може да бъде открита и експлоатирана. Всеки има Сатурн. Всеки минава през сатурнови транзити и трудни времена. Някои хора крият проблемите си много умело и могат да се преструват на щастливи пред света; винаги имайте това предвид. Разбира се, това не означава, че човек не може да бъде щастлив. Християните използват тези глупости, за да се опитат да накарат другите да споделят техните вярвания, докато се преструват, че всичко в живота им е наред. Ако се съмнявате в това е необходимо просто да се разровите малко и да надникнете в наталната им карта за да видите, че и те имат проблеми.

2. Попитайте всеки християнин, който ви натрапва и пробутва мръсотията си... Колко хора е УБИЛ Сатана в проклетата им Библия? Къде точно го пише? От опит знам, че този тип заблуден идиот винаги ще твърди, че "Дяволът е бил убиец и лъжец от самото начало". Добре, а кой е бил убиец и лъжец? Йехова, ето кой! Последвайте този линк. http://www.exposingchristianity.com/

Просто им цитирайте пасажи от собствените им книги. Ето няколко примера:

Числа 31:7 И те отидоха на война срещу Мадиам, както заповяда Господ на Мойсей, и избиха всичките им мъже.
31:8 Сред убитите погубиха и мадиамските царе Евий, Рекем, Сур, Ур и Рева – петима царе на Мадиам; убиха с меч и Валаам, Веоровия син.

ТОВА Е ИСТИНСКИ ЗЛО СЪЩЕСТВО, КОЕТО ДОРИ ИЗМЪЧВА ДО СМЪРТ И УБИВА СОБСТВЕНИЯ СИ СИН
[Разбира се, ние знаем, че Назарянина е измислен, но когато говорим с християните се налага да направим известни компромиси]

ОЩЕ:
Второзаконие 7:1 Когато Господ, твоят Бог, те въведе в страната, в която навлизаш, за да я завладееш, и прогони пред тебе много народи: хетейците, гергесейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и йевусейците – седем народа, които са по-многобройни и по-силни от тебе,
7:2 7:2 и когато Господ, твоят Бог, ти ги предаде и ти ги разбиеш, тогава трябва да ги унищожиш. Не влизай с тях в съюз и не ги щади

След това глупостите, които дрънкат за "жертвоприношенията"
Изход 23:18 Не принасяй в жертва кръвта от закланата Ми жертва заедно с квасен хляб и тлъстината от празничната Ми жертва да не се оставя до другата сутрин.

Ясна работа.

3. Те настойчиво заявяват, че "Дяволът мрази човечеството". Добре, но тяхната Библия има какво да каже и по този въпрос. Mръсният назарянин и Йехова мразят човечеството по съвсем открит начин. Всичко човешко е "грях". Доказателствата са на лице в собствената им книга. Те могат да се опитват да рационализират и изопачават истината колкото искат, но всичко си е написано черно на бяло. Почти всичко от човешката природа и природните закони е "грях".
Класически Формат за Католическа Изповед

Също така се предполага, че техният "Дявол" е “изкуствен”. Има ли НЕЩО в християнството, което да подкрепя природните закони? Също така се предполага, че техният "Дявол" е изцяло материален и недуховен. А има ли НЕЩО в християнството, което да Е духовно? Разбира се, че не!

4. Те постоянно повтарят как "Дяволът мами..." "Той мами всички народи... Е, всички народи са или християнски, или мюсюлмански и, разбира се, еврейският корен на тази злокачествена мръсотия.

Погледнете към ИСТИНСКИЯ ЛЪЖЕЦ:

Второ Солуняни 2:11 И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа,

2:12 та да бъдат осъдени всички

Битие 2: стихове 16-17 гласят: И Господ Бог заповяда на човека, като каза: "Ти можеш свободно да ядеш от всяко дърво в градината 17 освен от дървото за познаване на добро и зло – да не ядеш от него, защото в деня, когато ядеш от него, ти със сигурност ще умреш."

Според Библията човекът Адам не е умрял в деня, в който е ял от забраненото дърво. В Библията се казва, че Адам и Ева са били изгонени от градината и; Битие 5: стих 5 гласи: "И всичките дни на Адамовия живот бяха деветстотин и тридесет години; тогава той умря."

Йезекиил14:9 Но ако пророкът се съблазни да изкаже слово, че Аз, Господ, съм Онзи, Който заблуждава този пророк, ще простра ръката Си върху него и ще го изтребя от Своя народ Израил.

5. Те непрекъснато говорят за това как "Дяволът поробва" и тем подобни глупости. Сатана никога не е поробил никого. По този въпрос може да се консултирате и със Стария им завет.

Назарянинът не само ЗАЩИТАВА РОБСТВОТО, но и насърчава и одобрява малтретирането на робите:
Лука 12:47
Онзи слуга, който е знаел волята на господаря си, но не се е подготвил или не е постъпил според волята му, ще бъде бит много.

Ефесяни 6:5

Вие, роби, бъдете послушни на вашите земни господари със страх и трепет, с искрено сърце, както на Христос.

Християнството с неговия еврейски корен е причина за почти всички войни, водени в историята. "Напред, християнски воини."

Очите на някои от християнските глупаци може да бъдат отворени, но голяма част от останалите са пълна загуба не време. Нека не забравяме, че назарянина сам по себе си също е вид човешко жертвоприношение.

СЛАВА НА САТАНА!!© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.