Радостта на Сатана - Интернет Групи


Членството в Радостта на Сатана е безплатно и вратите са отворени за всички. Тук няма "членски такси" - знанието и информацията се предоставят напълно безплатно. Тъй като в Сатанизма няма посредници, връзката ви със Сатана е индивидуална. Не се врем в живота на хората. Уважаваме нашите членове, животa, който избират да водят и личното им пространство. Работата за Сатана е на първо място и следваме това, което той иска от нас. Сатана набляга на факта, че духовното знание трябва да бъде отворено и свободно достъпно за всички. Тъй като уважаваме неговите желания, цялата информация се споделя свободно с всички членове, без да се задържат или укриват елементи за лична изгода.

Използваме онлайн групите, посочени по-долу, за комуникация и организационни цели. Моля, имайте предвид, особено ако сте нови в Сатанизма, че тези групи имат хиляди членове. Тъй като екипът ни е малък, ръководството няма възможност да отговаря на всяко индивидуално съобщение и не е препоръчително да изпращате лични имейли на Жреците. Ръководството на Радостта на Сатана e свободомислещо. Взимайки участие в такива големи групи, можете да очаквате голямо разнообразие от идеи, сблъсък на различни мнения, личностни позиции и интереси. Моля, имайте това предвид и се вслушвайте в здравия разум преди да приемате съвети на сляпо. От Сатанистите се очаква да могат да мислят самостоятелно и е важно да можете да отсявате истината, когато се сблъсквате с нова информация.

Ако имате въпроси, можете да ги зададете в групите, но силно ви препоръчваме първо да прочетете цялата информация, поместена на уебсайта. Твърде много хора очакват да им бъдат предоставени отговори и никога не се опитат сами да достигнат до истината. Сатана е носител и дарител на знания. Никой не може да напредне в Сатанизма без да придобие необходимите познания, което е видно от изявленията на някои от хората, с които ще се сблъскате в групите. С времето ще започнете да различавате истината от празните приказки. Това умение ще ви послужи и във всекидневието. При публикуване на съобщения, моля, подхождайте с уважение към другите членове на форума.

Моля, имайте предвид, че форумите на Радостта на Сатана са отворени за всички. Ще се сблъскате с известна доза злонамерени индивиди и тролове, които се представят за Сатанисти и се стремят да тормозят, дразнят и всяват противоречия в общността. Ако се сблъскате с лични нападки или проблеми от този вид в общността ни, моля, уведомете ръководството и/или споделете съобщението директно във форума.

Моля, не споделяйте лична информация във форума. Личната сигурност е от първостепенна важност.

От ДЕМЕКВРИ 2019, YAHOO ГРУПИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

ANCIENT FORUMS Е ЕДИНСТВЕНАТА ЛЕГИТИМНА ОНЛАЙН ГРУПА, СВЪРЗАНА С РАДОСТТА НА САТАНА; ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА СВЪЗАНИ С РАДОСТТА НА САТАНА, БИЛО ТО ВЪВ FACEBOOK, YAHOO, ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е ДРУГАДЕ, ЛЪЖАТ.


КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ПОСЕТИТЕ ФОРУМА НА РАДОСТТА НА САТАНА


Бележка от 2013:
Става все по очевидно, че Yahoo се разпада отвътре. Радостта на Сатана, както и редица други организации, използва Yahoo в продължение на дълги години. До скоро това беше удобна платформа, но, за нещастие, вече не е така. Групите се промениха - изображенията които използвахме за всички групи бяха заменени с Християнски мръсотии; за нещастие няма начин да променим това. Тези промени засягат и много други групи с различни интереси. Интернет пространството и свободното разпространение на информация представляват сериозна заплаха за тези, които държат "властта" (като Християнската пасмина) на гърба на трилиони долари и огромно количество духовна енергия. Интернетът и онлайн общностите разобличават и изкарват наяве вражеските престъпления срещу човечеството. Ще отстоявам позицията и правата на Радостта на Сатана до край. Ако враговете ни успеят да ни запушат устата, ще спечелят. Това е само едно от многото препятствия, които Yahoo поставят на пътя ни. От векове, враговете ни контролират, покваряват и нарушават потока на информация. Те са майстори в това. Благодарение на Интернета, упражняването на такива нива на контрол над информацията е изключително трудно - истината излиза на бял свят и те биват разкрити.


© Copyright 2008, 2010, 2013, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457