Сатанинска Информация за Атеисти и Скептици


Важно послание за всеки, който смята, че окултното, паранормалното и астралният свят не съществуват и/или са глупости;
Моля, отделете време за да прочетете тази страница:

Получих няколко лични имейла от бивши атеисти и други скептици, които вярваха, че Сатанизмът и окултното не съществуват или не са нищо повече от фантазия, продукти на свръхактивно въображение, и/или нереалистични глупости. Всички тези хора ми писаха, след като установиха (за тяхна изненада) колко реален всъщност е Сатана.

Попадала съм и на статии от различни източници, писани от хора, нямащи нищо общо с духовността, които се опитвали да експериментират с ритуалите, публикувани на този уебсайт, "на майтап". Крайния резултат за тях – фрапиращи преживявания от неприятния вид.

Сатанизмът е коренно различен от широкоразпространените религии. Тези, които отворят съзнанието си към Сатана ще се убедят в неговото съществуване. За съжаление, Християнството и неговите последователи са оставили хората с впечатлението, че духовният/астралният свят е измислица. Много малко или почти нищо духовно не се случва в тези религии. Техните учения са не само в противоречие с живота и природата, но и са откраднати от материали на древните религии, предхождащи ги с хилядолетия. Материалите са отвратително покварени и изкривени до неузнаваемост, с цел премахването на цялото духовно знание и нагаждането им към вражеските планове за духовно поробване на света. Именно това им позволява да запазят истинските духовни познания и сила в ръцете на малка група "избраници".

Сатанизмът е много по-различен. Сатанизмът всъщност е ПЪРВОНАЧАЛНАТА РЕЛИГИЯ на човечеството. Сатанизмът се базира върху древните религии, които предхождат Юдейството и Християнството със стотици и дори хиляди години.
Друга основополагаща черта, която го различава от другите религии, е факта, че Сатанизма е базиран върху науката. Всичко окултно може да бъде научно обяснено. За съжаление, Юдео/Християнството е възпрепятствало напредъка на човечеството в областите на науката, технологиите, окултизма и знанието за душата. Християнството винаги е действало като задкулисен инструмент за отстраняване на знание (особено духовното такова). Дори ограниченото ни разбиране за квантовата физика вече е успяло да разкрие малко за човешката душа.

"Кирлиановата Фотография" разкрива факта, че имаме аура. Това е специализиран вид фотография, работещ на същия принцип като рентгеновата образна диагностика. Въпреки опитите на скептиците да опровергаят автентичността на този вид фотография, вече съществуват редица доказателства. Разликите в снимките, правени преди и след Хатха Йога сесии (които увеличават силата на душата), говорят сами за себе си. След Хатха Йога, аурата е много по-силна и участниците усещат енергийните вибрации обгръщащи цялото тяло. Душата сияе. Ако се съмнявате, опитайте Хатха Йога за месец, като се стараете да изпълнявате упражненията правилно.

Сатанизмът е религия на ума и душата. Правителството на САЩ, както и другите световни сили, са добре запознати с духовния потенциал на човечеството и възможността за водене на война на духовно ниво. Разбира се, тези факти се пазят в дълбока тайна. (Допълнителни материали и справки по въпроса – в края на страница.)

Независимо от убежденията и разбиранията, с които може да сте израснали или какво смятате за рационално и какво - за безсмислено, Сатана и неговите Демони са НАПЪЛНО РЕАЛНИ. Те не са "зли", както ги представя Християнската църква. Всъщност, Сатана не съответства, нито на Християнската, нито на Западната идея за "зло". "Добро“ и "зло" не са нищо повече от културни идеи; Сатана е отвъд такива концепции.

Ако сте неопитни, ви напомняме, че независимо от образованието и възпитанието, което сте получили, е необходимо да оставите настрана всички предразсъдъци и да подходите с уважение. Тези от вас, които взимат нещата на сериозно и отдават необходимото уважение, ще получат същото в отговор от Сатана и неговите Демони.

Тези, които изберат противоположния подход, си търсят белята. Друга черта, уникална за Сатанизма е, че веднъж поели по този път, връщане назад няма. Сатанизма е като еднопосочна улица - може да вървите само напред. Това не се отнася за тези от вас, които четат това от любознателност. Говоря за хората, които изпълняват ритуалите и/или умишлено канят Сатана и/или неговите Демони в живота си. Сатана НЕ СЕ налага на никого.

Целта на тази статия е да информира външни лица, атеисти и други скептици, относно истината за Сатанизма. Ако се отнасяте с уважение към предоставеното ви тук знание, всичко ще бъде наред. Едно от ключовите неща, които ме подтикнаха да напиша тази статия (в допълнение към гореспоменатите съобщения от скептици), е един случай, при който група "професионалисти", се опитаха да призоват Демон на шега (нещо, за което разбрах в последствие). Те откриха по трудният начин, че Сатанинските ритуали не са нещо, към което може може се отнасят лековато или да правят за забавление. Сатанистите уважават свободната мисъл и ревностно подкрепят разделението на църквата и държавата. Ние не натрапваме нашата религия на никого. Просто посочвам някои важни подробности за хората, проявили интерес към уебсайта.
- Върховна Жрица Максин Дитрих

За мен: Въпреки, че бях отгледана като Християнка, станах атеист в началото на двадесетте си години. Прекарах повече от петнадесет години като заклет атеист преди да открия Сатанизма. Дори не вярвах в съществуването на човешката душа. Следвах в университет със специалност във физическите науки в продължение на няколко години и след това бях активен член на Американската Менса.

Книги, съзнавани с правителствено знание и участие в "паранормалното":