ТЕ *НЕ* СА МОИТЕ ХОРА! -- Сатана

Християнството е покварна лъжа. Християните, които са напълно отдадени и потопени на тази лъжа, правят всичко възможно да емулират образа, създаден от нея.
В резултат на това, повечето от тях изглеждат сякаш носят изкуствена усмихваща се маска.

Християните непрестанно повтарят "Дяволът мами", "Дяволът мами...". Това, което им убягва, обаче, е че всичко, за което винят Дявола, всъщност е работа на техния Бог, познат като Яве/Яхве/Йехова.
Това, че обвиняват "Дявола" за делата на собствения си Бог, се доказва допълнително от Библейските писания:
"Убиец и Лъжец от самото Начало"
"Мрази Хората"
"Той Мами Всички Нации"

Проблемът в случая е, че прекалено малко от тези хора РЕАЛНО са прочели Библията. Повечето хора просто вярват на това, което са чули, относно Християнството и Библията. Малцина са прочелите я и осъзнали, а дори още по-малко са тези, които се замислят защо Библията използва такава номерация. Всичко, намиращо се в Библията е откраднато и покварено, а духовното знание е премахнато.

Заявено е, че "Накрая, когато истината излезе наяве, мнозина ще искат да се присъединят в последния момент, но вече ще бъде твърде късно за тях..."

Тъй като мозъците на повечето хора биват систематично програмирани и промивани, те вярват на сляпо, правят каквото им се каже и не задават въпроси. За да разберете каква измама е Християнството са необходими години обстойни проучвания, в комбинация с личен опит в окултните изкуства. Това е отвъд възможностите на средностатистическия човек. Всички лъжи и измами са обединени от един елемент – ВЯРАТА НА ЖЕРТВАТА. Християнството е лъжа с умопомрачителни пропорции. Информацията, поместена на този уебсайт е просто върха на айсберга. Скоро очаквайте още статии.

Относно Силата на Масовото Съзнание:
"Силата на обединената мисъл на определен брой хора, винаги е много по-голяма от сбора на отделните им мисли: това е лесно забележимо ако погледнем крайния резултат от работата им"
- Астралното Тяло и Други Явления от Подполковник Артур Е. Пауъл © 1927


Научете за Християнската Измама


• Новият Световен Ред и Християнските Църкви

• Убийци, Крадци и Лъжци:
Християнството Няма Нищо Свое


• Откраднатата година

• Защо Християнството Напада и Потиска Човешката Сексуалност

• Инквизицията:
История на Християнските Мъчения, Масови Убийства и Унищожаване на Човешки Живот.


• Изобличаване на Истинската Цел на Християнството

• Библията: Еврейска Конспирация и Измама срещу Не-Евреите

• Подсъзнателното Послание на Юдео/Християнската Библия: Еврейско Надмощие над Не-Евреите

• Изобличаване на Духовната Поквара: Духовна Алхимия и Библията - Доказателство, че Сатана е нашият Бог Създател

• Вездесъщият Назарянин

• Исус: Най-Големият Грешник от Всички
Многобройни Библейски цитати от Светите Писания ДОКАЗВАТ, че Исус е крал, лъгал и проповядвал УБИЙСТВА!


• Общността на "Исус", позната като Йезуитите, е нищо повече от група организирани престъпници и убийци

• Десетте Заповеди:
Библейско доказателство за това, как Йехова убива, краде и проявява алчност непрекъснато ["Убиец и Лъжец от самото Начало"]


• Ангели: Грозната Истина За Вражеските Извънземни Същества

• Как Свидетелите на Йехова Публично Прогнозират Краят на Света в Продължение на Повече от 100 Години

• Исус: Еврейският Архетип

• Храмът на Соломон

• Мартин Лутър - Християнската Причина?

• Християнското Объркване

• Изобличаване на Християнската Молитва

• Видео Материали

• Помогнете за Разпространението на Истината: Изтеглете, Споделяйте, Отпечатвайте и/или Разпространявайте Безплатно PDF Копие на този Уебсайт

• Освобождаване от Християнството

Тези статии предоставят доказателство, че всичко в Християнската религия и в Библията е било ОТКРАДНАТО от предходни религии от цял свят (Индуизъм, Шинтоизъм, Будизъм и дори Сикхизъм, както и редица други от Далечния Изток). Християнството е инструмент, който отстранява духовното/окултното знание от хората, за бъдат манипулирани, поробени и контролирани. Малцина си правят труда да проверят фактите. Християнството няма нищо свое.

За да достигнете до истинското значение на Библията, трябва да разполагате със задълбочени познания в окултното. Масовото съзнание е изключително силно. Когато човек учи достатъчно дълго и придобие задълбочени познания в окултното, се убеждава с очите си, че истината е крайно шокираща. Цялата Юдео/Християнска Библия е катализатор на измама и лъжи с катастрофални пропорции, имащ за цел да събира психическата енергия на вярващите.

Когато Християнството и неговите поддръжници взимат контрол над държава или регион, те премахват древните духовни текстове и записи, а разполагащите с духовно познание биват изтребени Инквизицията. Благодарение на това, те придобиват пълен монопол над духовната сила и създават порочен кръг на манипулация и контрол над беззащитното население. Библията действа на подсъзнателно ниво и е един от най-силните инструменти, използвани за поробването на човечеството. Повечето хора остават слепи за това, тъй като не разполагат с необходимите познания, относно силата на мисълта и психическата енергия. Хората, които са на власт, постоянно работят за да подсилят вярването, че окултното, силите на ума и душата са глупости и измислици. Ватикана е един от главните отговорници за масовите избивания на духовно-просветените. Тази организация прави всичко възможно човечеството никога да не получи достъп до истинско духовно познание.

Унищожаването на древната история е позволило създаването и написването на алтернативна "история", която е откъснала човечеството от истинския му произход. Това е толкова важно, защото този, който контролира миналото, контролира бъдещето.

Цялата Библия представлява изключително мощен инструмент, работещ на подсъзнателно ниво. Тя е изпълнена с окултни числа, съобщения, алегории и материали, откраднати и покварени от древните религии. Тази книга е пропита с психическа енергия и мощ, които едновременно насаждат страх и увеличават "правдоподобността" ѝ. Когато човек прозре истината, *магията* на лъжата губи силата си. Основополагащата цел на Юдео/Християнската Библия е установяването на измислената история на Евреите в масовото съзнание. Тъй като мислите са енергия, това, в което масовото създание вярва, получава необходимите мощ и енергия, за да се прояви в реалността.

- Прочетете повече -

Допълнителни Линкове

Нищо не се Проваля като Библейска История (Плейлист)
Библейският учен проф. Барт Д. Ерман признава - БИБЛИЯТА И ХРИСТИЯНСТВОТО СА ИЗМАМА!
Научно Опровергаване на "Потопа" (Плейлист)
Развенчаване на "Апологетиката на Битие" (Плейлист)
Развенчаване на Предполагаемите "Научни Факти" в Библията
Развенчаване на Библейските Пророчества
Опровергаване на "Историята на Исус"
Истинските Факти за Свидетелите на Йехова
Библията няма надеждни ръкописи
Фалшификации и Противоречия в Новия Завет - д-р Барт Д. Ерман
АНОТИРАНА БИБЛИЯ НА СКЕПТИКА