Важна Информация за Змийската Йога


Прочела съм много, много различни книги за йога, медитация и кундалини. Известно е, че голяма част от тези познания са били запазени в Далечния изток. Сатанизма води началото си от Далечния изток, а НЕ от Близкия изток или в Месопотамия, макар да е очевидно, че нашите Богове някога са били и в този район.

Седемте кули на Сатана са алегория за чакрите, а също така и физически доказателства, маркиращи територията, която се простира от Далечния до Близкия изток, отбелязващи пътя на миграцията от изток на запад.

Чрез Сатана можем да постигнем много по-голям и нечувано бърз напредък, както в медитациите си, така и в извисяването на змията си. Повечето текстове, свързани с йога и медитации посочват, че чрез упорита работа, последователна медитация [минимум час+ на ден] и практикуване на напреднали форми на хатха йога, един не-Сатанист може би ще успее да издигне змията си за период от 22 години. Повечето от тях включват уединение в така наречените "ашрами", отказ от нормален секс, потискане на оргазма, придържане към строга веганска диета [без месо, без млечни продукти, без яйца и всякакви животински продукти] и редица други ограничения.

Чрез Сатана някои от нашите хора са издигнали змията си за много кратък период от време.

Врагът = ограничения. Не е чудно, че много не-Сатанисти, които усилено практикуват йога и медитация и вървят по този път сами (без Сатана), се сблъскват с всевъзможни проблеми, ужасяващи преживявания и строга противоестествена програма, която в действителност е създадена от врага, за да обезкуражи и блокира истинския духовен напредък.

В древни времена, преди християнството да надигне грозната си глава, едно от изискванията човек да стане духовен жрец е било извисена змия.

Целта ми с тази статия е да напомня на всички - ЗА ДА ИЗДИГНЕТЕ ЗМИЯТА СИ, ТРЯБВА ДА СТЕ СВОБОДНИ. Това е и цялото послание на йогата, отвъд изкривените учения, с които врагът я е заразил. Хатха [физическата йога] има за цел да направи тялото по-гъвкаво, както и да отвори ставите и други области, където енергията е затлачена поради липса на гъвкавост.

Яжте, каквото искате, правете секс както искате, наслаждавайте се на живота както решите, бъдете свободни.

Сексуалният оргазъм отваря чакрите. Както вече споменах, много автори на книги, свързани с медитации препоръчват задържане на семената течност и други подобни. Повечето от тях вече са мъртви и никой не е доживял до дълбока старост. Има упражнения, които човек може да прави с горепосоченото, но те не трябва да се изпълняват непрекъснато в контраст с твърденията, поместени в тези книги. Оргазмът е необходим както за физическото и психологическото, така и за емоционалното здраве.

Обичния ни Баща Сатана ни напътства към истината и ни дава знания и способности, които са далеч отвъд възможностите на непосветените, независимо колко отдадени на пътя си са те.

Както вече споменах, врагът насърчава всичко противоестествено и противно на живота. Потискането и осъждането на сексуалността унищожава всякакъв шанс някой да успее да издигне змията си или да постигне какъвто и да е духовен напредък. Винаги имайте това предвид, когато четете и изучавате източни писания или учения, свързани с медитация и йога. Посветените на Сатана постигнат нечувано бързи резултати по безопасни и здравословни за тях начини.

Когато силата на змията нарасне и тя започне да се издига [тя често се оттегля обратно в основната чакра, докато не се издигне над слънчевата чакра], всевъзможни задръжки и комплекси [каквито и да са те], както и всякакви психологически проблеми изплуват на повърхността, за да може да бъдат преодолени и премахнати. Змията също прочиства душата чрез астралния елемент на огъня.

САТАНИЗЪМ = СВОБОДА

Статия 11/21/10

В Сатанизма няма диетични ограничения – можете да ядете както и каквото си пожелаете. Видеоклиповете и документалните филми, разобличаващи така нареченото "индустриално животновъдство", са достатъчни, за да накарат мнозина да обмислят вегетарианството.

Тези от вас, които са вегетарианци и се чувстват добре и доволни с избора си – това е чудесно и се радвам за вас.

Преди години, след като гледах документален филм относно индустриалното животновъдство, опитах вегетарианство и издържах около месец. При мен не се получи, тъй като се занимавах с вдигане на тежки тежести, гимнастика, бойни изкуства и тичане (над 30 километра седмично), както и с физически труд, понеже работех като готвач. Разболях се.

Хората са всеядни - създадени да ядат както месо, така и зеленчуци. Без значение какво ядем, трябва да убиваме, за да се нахраним. Лъвовете, вълците и другите месоядни животни убиват, за да ядат. Всяко живо същество на тази земя трябва да убива, за да се храни. Растенията също са живи организми. Въпросът е КАК се прави това.

Индустриалното животновъдство е ужасяваща и противоестествена практика. То представлява мъчение, експлоатация и злоупотреба с животните, понякога в екстремна степен. Това се отразява на хранителната верига и на цялостното качество на храната, която консумираме, както и на обществото като цяло. По-голямата част от обществото е болно в много отношения [особено в Запада], като много от хората са зависими от лекарства. Отглеждането на зеленчуци не се прави по природосъобразен начин и се използват методи, които са крайно вредни за здравето на потребителите. Тези практики се използват от много време [десетилетия].

За тези от нас, които ядат месо, съществуват компании, които продават месо от свободно отгледани животни. Открих, че някои от тези меса са дори по-евтини в супермаркета, отколкото основните марки, които се занимават с промишлено отглеждане. В по-големите градове се предлагат дори яйца от свободни кокошки. Колкото по-осведомено по тези теми става обществото, толкова повече позитивни промени ще бъдат направени.

Тези, които са избрали вегетарианството, е необходимо да знаят КАК да се хранят за да имат балансирана диета. Някои хранителни вещества, като например витамин В-12 и таурин, достигат до човека само чрез животинските протеини. Кучетата и котките, които не получават таурин в храната си, могат да ослепеят. И двете са месоядни животни, които имат нужда от месо. Важно е да сте запознати с веществата, които са ви необходими, за да можете да балансирате диетата си с помощта на витаминни добавки. Обръщам се най-вече към тийнейджърите. Преди да решите да ставате вегетарианци, е важно да прочетете повече по темата, за да знаете как да си набавите всички необходими хранителни вещества. Растенията и бобовите култури осигуряват почти всички необходими хранителни вещества, но е необходимо да знаете какво липсва за да можете да си го набавите допълнително и балансирате диетата си.

Сатанизмът работи в разбирателство с природата и природните закони. В Сатанизма няма ограничения относно храненето и диетата. Как и с какво ще се храните си е ваша работа. Сатана ИМА МНОГО силна позиция относно уважението, с което трябва да се отнасяме към животните и околната среда. Сатана е Господар на Земята. Ние, Сатанистите, трябва да се грижим за Земята и да я уважаваме.

Откакто открих Сатана и напреднах в медитациите, а по-късно добавяйки опита на нашите братя и сестри, достигнах до заключението, че голяма част от широкоразпространената информация за Йога и и особено тази, занимаваща се със Змийската [Кундалини] Йога, цели да ПОПРЕЧИ на хората да постигнат духовно развитие и да издигнат змията си.

Тези книги и ресурси НАСЪРЧАВАТ сексуалното въздържание, определени диетични практики и редица други ограничения – ВСЕ НЕЩА, КОИТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ РАБОТЯТ *СРЕЩУ* ДУХОВНАТА МОЩ И НАПРЕДЪКА.

След задълбочени проучвания [като за целта прочетох много, много различни книги относно всички клонове на йога], на така наречените "Учители" са им били необходими десетилетия и дори повече, за да издигнат змията си. В една от книгите се посочва, че средния период от време, необходим за постигането на това е "над 20 години" и включва живеене в манастир/ашрам, където целият фокус се поставя върху ежедневна медитация и физическа йога с часове наред всеки ден. В контраст с това, някои от посветените на Сатана, като Върховния Жрец Вовим, успешно са издигнали змията си за по-малко от 2 години; всичко това, работейки на пълен работен ден в комбинация с купища отговорности и други разсейващи фактори. Тези от вас, за които знам, че са го постигнали, ядат месо, водят активен сексуален живот и живеят както си искат - БЕЗ НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ..

Аз ям месо всеки ден и никога не съм имала проблеми с духовното си развитие. Проблемът ми е, че тези книги и източници на информация РЕВНОСТНО НАСЪРЧАВАТ веганството [никакви животни и месни продукти]. Отгледана съм в католическо семейство и си спомням за ограниченията върху месото, като например по време на глупавия "пост" и простотиите от типа на "без месо в петък". Яденето на месо беше грях, за който трябваше да признаем в изповедалнята пред свещеника-педофил. Християнските програми са създадени и наложени, за да ПРЕМАХНАТ духовността.

Оргазмът и активният сексуален живот са от съществено значение за духовното развитие. Това е основната причина християнството да атакува яростно човешката сексуалност и най-вече сексуалното удоволствие. Оргазмът работи за отварянето на чакрите и стимулирането на Змията.

Хатха [физическата йога] манипулира тялото, най-вече гръбначния стълб, за да може да го освободи, Змията се издига без блокажи и енергията на душата циркулира свободно. Ограниченията създават големи препятствия, било то от психологическо или физическо естество. Множеството психологически задръжки и комплекси, които има средностатистическият активен християнин, са достатъчни, за да му попречат изобщо някога да напредне духовно. Сексуалните такива са най-лоши, тъй като те държат Змията неактивна и спяща в основната чакра.

Медитациите работят върху ума, за да премахнат психологическите задръжки и проблеми, така че Змията да може да се издигне свободно.

В заключение, искам да запомните едно: ВСИЧКИ ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ – физическата [хатха] и Змийската йога, дихателните техники, разтягащите асани и т.н. – НОСЯТ РЕЗУЛТАТИ. Повечето от така наречените духовни съвети, които ще срещнете из книги и източници са ПЪЛЕН БОКЛУК и имат за цел, подобно на християнството, да ПРЕДОТВРАТЯТ духовния напредък. Никога не забравяйте това.

ОБРАТНО КЪМ САТАНИЗЪМ ЗА НАПРЕДНАЛИ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.