Произхода на Сатанизма в Далечния Изток


След дългогодишни проучвания с помощта и под ръководството на нашия Възлюбен Баща Сатана, достигнахме до истината за произхода на Сатанизма. Знаейки, че Юдаизмът, Християнството и Ислямът са нищо повече от несравнимо злобни и покварни измами срещу човечеството, е лесно да стигнем до заключението, че всичките им твърдения относно произхода на човечеството в Близкия изток са лъжи и конспирации, имащи за цел отклоняването на хората от истината. Духовното знание и учения са внесени в Египет и Месопотамия от Далечния Изток.

Далечният Изток е мястото, от което Юдаизмът и Християнството КРАДАТ своите учения, след като ги покарват и заменят с измамна мръсотия. Това е направено с цел премахване на цялото духовно знание от културите; техните лъжи оставят кървава следа от убийства, измъчвания, прокълнати души и духовната деградация. Този тип програми, изградени върху основа от трупове, лъжи, поквара и унищожение на исторически артефакти, се нуждаят от постоянен приток на нови лъжи за да останат привидно функционални.

Когато проучвате дисциплините/културите на Далечния Изток, имайте предвид, че те са силно замърсени от досега си с Християнството, както и лъжите и мръсотията, идващи с това (и почти всичко останало, до което то се е докоснало). ИСТИНСКАТА цел на Сатанизмът (коренната дума/име "САТ" от "всички имена и варианти на Сатана" означава "ИСТИНА" на Санскрит, който е един от най-древните езици в света) е да развием нашите души и да увеличим мощта им. Безсмислени глупости, като препоръките към определена "моралност" и "лично поведение", трябва да бъдат отсети, като безполезна шлака. Такъв вид поведение не помага по никакъв начин за развитието на ума и отключването на душевната мощ. Знанието и практическото му приложение са единственият ключ.

"Точно до началото на тринадесети век, практикуването на Янтра-Тантра процъфтява и е широко разпространено в цяла Източна Индия. През тринадесети век, мюсюлманските нашественици разрушават прочутите университети и центровете за обучение в Янтра-Тантра, унищожавайки хиляди литературни томове, ръкописи и икони. Хората, които практикуват изкуството на Янтра-Тантра са избити, а оцелелите търсят убежище в Южна Индия, Асам, и държави като Непал, Тибет, Бирма, Цейлон и Ява. В последните години, китайските нашественици, които разграбват Тибет, допълнително добавят към разрушението на манастирите и литературата относно Янтра-Тантра."
Справка: Power of Mantra and Yantra от P. Khurrana

Както е видно от този откъс, Християнството и Ислямът не представляват нищо повече от опасни инструменти за разруха и заменяне на истинската духовност с фалшиви лъжи и измамни поквари. Изгубили сме толкова много. Сатана ни показва истината, но очаква от нас сами да извървим пътя към нея, учейки, търсейки и работейки над душата и съзнанието си.

ВАЖНО! ПОВЕЧЕТО ОТ УЧЕНИЯТА И ПИСАНИЯТА НА ДРЕВНИТЕ РЕЛИГИИ СА ПОКВАРЕНИ. НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ. УПРАЖНЕНИЯ, КАТО ТЕЗИ В ХАТХА И КУНДАЛИНИ ЙОГА, ДИХАТЕЛНИТЕ УПРАЖНЕНИЯ, БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА И Т.Н. СА ИЗКЛЮЧЕНИЯ, ТЪЙ КАТО ТЕ СА МНОГО ЕФЕКТИВНИ В ПОВИШАВАНЕТО НА ДУШЕВНАТА МОЩ - ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВЕЩЕРСКА МОЩ, ВРИЛ, ЧИ. ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА САТАНИЗМЪТ.

Произход на Сатанизма в Далечния Изток
СЪОБЩЕНИЕ ОТ САТАНА: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЙОГА
Осемкратната Пътека на Астарот за Увеличаване на Мощта - Актуализирана 10/15/09
Духовни Кодови Думи
Материали [Книги, DVD-та, Препратки] - Актуализирано 10/15/09
11/21/10: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗМИЙСКАТА ЙОГА И РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ЛЪЖИТЕ В МОДЕРНИТЕ ЙОГА УЧЕНИЯ


© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457