Духовни Кодови Думи


Истинската духовност е огромна БЪРКОТИЯ. Християнството и подобните му програми наистина са си свършили работата, покварявайки духовното познание и заменяйки го с лъжи. Голяма част от това, до което имаме достъп в днешно време е просто някоя и друга истина сред море от лъжи. Много от така наречените "гурута" и "учители" умишлено са "изпуснали" голяма част от важните ключови концепции и/или поради собственото си невежество са добавили погрешна информация. Поради религиозните гонения се е наложило важните духовни концепции да бъда крити в легенди, епоси и други истории за Богове [АЛЕГОРИИ], с убеждението, че Боговете ще доведат техните последователи до истинските значения. Въпреки че Боговете са реални извънземни същества, имената, сигилите и историите, относно живота им тук на Земята, съдържат важни духовни концепции.

По-долу е представен списък на духовни кодови думи, които трябва да знаете, когато правите лични проучвания. Знанието за тяхната истинска същност често разкрива реалните значения на древните текстове и писания.

Откъсване = Това идва с напредъка в медитацията. За съжаление значението на тази дума е покварено в повечето текстове за медитация. Ежедневното медитиране ни позволява да не се поддаваме на ефектите на обстановката, в ярък контраст с тези които не медитират. Например в извънредни ситуации, хората, практикуващи медитации са в състояние да останат "откъснати" от проблема и да запазят хладнокръвие. Човек не се смущава/разстройва лесно. Последователната хатха [физическа] йога, заедно с медитацията, носи вътрешен мир и ни отървава от влеченията към наркотици и алкохол.

Желание = както вече споменах по-горе, тези които практикуват йога и медитации ежедневно не изпитват влечение към вредни вещества. За съжаление много от популярните книги за йога и медитация, заедно с повечето Ню Ейдж текстове напълно изкривяват понятието за желание в нещо негативно. Те проповядват "липса на желание" що се отнася до всичко материално. Това Е ГРЕШНО! Това е просто поредното фалшиво учение, целящо да запази цялото богатство и власт в ръцете на врага. Желанието е изключително положителна емоция, без която човек никога не би постигнал нещо в живота си, било то в личен план или от друго естество. Желанието е от съществено значение за живота. Йогата и медитациите ни отървават от желанията за вредни и негативни неща, позволявайки ни да се "откъснем" в положителен смисъл. Тук говоря от опит.
Изявлението на Сатана в Ал Джилва: "Аз водя към правия път без книга" има именно това предвид.

Порти = Чакри

Бог, богове = Боговете са кодови думи за чакрите. "Бог" е кодова дума за "Аз-а".

Рай = коронната чакра [християните са откраднали това понятие от даоизма и са го изопачили, заедно с "ада"].

Ад = Базовата чакра [Християните са откраднали това понятие от даоизма и са го изопачили, както и "Рая"]. Базовата чакра е седалището на змията Кундалини и се нагорещява, когато е активирана.

Молитва = Телепатична комуникация с нашите Богове ИЛИ произнасяне на мантра/думи за мощ за постигане на дадена цел.

Пречистване = Почистване на аурата преди ритуал или духовно занимание. Това позволява на енергията да тече по-свободно и ни помага да постигнем целите си. Аурата бива прочиствана от всички несъвместими енергии, които възпрепятстват новата енергия.

Предаване/Отдаване = Още една отвратително изопачена дума. Всичко, което се има предвид тук, е че по време на медитация трябва да бъдем напълно отпуснати и "да се оставим на течението", за да достъпим женската част на душата и мозъка си. Това е много важно и след приключването на дадена сесия (заклинание, духовна работа и т.н.) - просто се отпуснете и не се вманиачавайте в резултата, тъй като тревогите и т.н. пречат на енергията.

Боготворене/Почит = Медитация, пълно съсредоточаване върху даден обект, мантра, сигил и т.н., за да се постигне дадена цел. Това НЕ е свързано с робско угодничество на паразитно "божество".

ОБРАТНО КЪМ САТАНИЗЪМ ЗА НАПРЕДНАЛИ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.