Относно Кундалини Йога


Сатана поиска да напиша тази статия и да се уверя, че всички са наясно с информацията, както и да я публикувам в групите. Да преминем директно към темата. Почти всички знае, че врагът работи чрез инфилтрация, за да унищожи и опорочи духовното познание. Корените и основата на Истинския Сатанизъм могат да бъдат открити в Кундалини [ЗМИЙСКА] Йога. За съжаление, много от ученията са били заразени с процедури и практики, които имат за цел да осигурят и гарантират, че всеки, който ги спазва, няма да придобие никакви лични сили. Добър пример за това са многобройните йога ентусиасти в Индия, индоктринирани с безбройни лъжи, които не притежават нищо, живеят в колиби, наподобяващи кучешки подслони, покриват се с пепел от мъртвите, обличат се в парцали и водят мъртвешко съществуване. В ашрамите и храмовете, туристите могат да получат жизнената сила и енергия на тези жалки просяци срещу няколко стотинки под формата на "благословия". Тези бедни души са изпълнени с много духовна мощ, но нямат никаква представа как да я използват, благодарение на "ученията" на врага, които умишлено ги заблуждават.

Всъщност няма никакви правила за придобиване на лична сила, освен постоянството в медитациите и извършването на необходимата работа за духовно усъвършенстване.

Покварените простотии на врага са очевидни – с тях са изпълнени и повечето книги за йога, които излизат в наши дни. Помията им е ПРОТИВНА и няма нищо общо с постигането на божественост. Единственото, което човек може да постигне, следвайки покварените вражески идеи е да остане без истинска духовна мощ, като по този начин не може да застраши плановете им за световно господство чрез използването на окултни сили.

Най-лошото е самонараняването и свързаните с него практики, които са не само безумни, но и потенциално смъртоносни. Единственият "ГРЯХ" в Сатанизма е ГЛУПОСТТА!!

Голяма част от това, което днес ни е лесно достъпно като духовност, е ужасно покварено. Обществото е умишлено лъгано, за да се гарантира, че никой няма да напредне дотам, че да представлява заплаха за вражеските сили, които знаят истината и използват окултни сили, за да поробят света.

В заключение искам да кажа, че съвсем скоро ще бъдат разкрити още много знания. Кундалини [Змийската] йога, изпълнявана правилно, представлява пътят към божествеността и е в основата на истинския Сатанизъм. Кобрата с разперена качулка, каквато може да се наблюдава в древни гравюри из много райони на света , символизира разширеното съзнание на просветлението, след като змийската енергия се активира. Това се проявява като постоянно разширяващо се осъзнаване.

ОБРАТНО КЪМ САТАНИЗЪМ ЗА НАПРЕДНАЛИ© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.