ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОРА, КОИТО НЕ СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ СЪС САТАНИЗЪМ, АТЕИСТИ И ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА НОВИ В ДУХОВНОСТА


2018 Актуализация:
Истинският Сатанизъм е Алхимия на Душата, която присъства в Древните Езически Религии, предшестващи Християнството, Исляма и техните Юдейски корени, с хиляди години. Юдаизмът, Християнството и Ислямът са заимствали и откраднали почти всичко от оригиналните Древни Езически Религии, премахвайки всичко духовно, замествайки го с покварни лъжи. Ватиканът е движещата сила зад систематичното преследване, измъчване и убиване на всички, които са разполагали с Езическо познание и умения. [Виж "Инквизиция"]. Единствената цел на така наречените Юдео/Християнски/Мюсюлмански религии е да подвеждат хората духовно и да забулят духовните истини. Тези програми се фокусират върху смъртта и боготворят покварата.

Истинският Сатанизъм е основан върху познанието. За да достигнете до истината трябва да изследвате. За разлика от лъжите, истината не се нуждае от специфичен подход на обяснение, нито от "закърпвания". Чистата истина е нещо, което можете да видите и достигнете сами. В Сатанизма НЯМА посредници.

Тези от вас, които са напълно нови, трябва да имат предвид, че съществуват редица секти, които обичат да наричат себе си Сатанисти, но следват следват лъжливата Християнска дефиниция. Истинският Сатанизъм няма нищо общо с Юдео/Християнски/Ислямските лъжи. Някои от тези хора са подведени, други са инфилтратори, а някои дори - вражески души. Винаги имайте това предвид, особено ако тепърва започвате. В продължение на дълги години, Радостта на Сатана е обект на сериозни атаки, защото разобличава врага. Редица от уебсайтовете, интернет групите и форумите ни са били затваряни, членовете ни са ставали жертва на постоянни нападки [тези хора си служат с безоснователни клевети, лъжи и обиди], а тролове умишлено се внедряват в интернет общностите ни от години.

Радостта на Сатана е огромен уебсайт, съдържащ хиляди лекции, статии и материали. Екипа ни е малък и не винаги съумяваме да обработим цялата информация идваща с широкия диапазон проучвания, изследвания, лични преживявания и материали, предоставяни ни от десетките хиляди членове на организацията през годините. Някои от текстовете, поместени на уебсайта съдържат остаряла информация, която следва да бъде актуализирана; новата информация често бива публикувана първо в онлайн форумите ни – Ancient Forums.
Кликнете тук за да посетите форума ни

В резултат на дълги години проучвания сме стигнали до заключението, че Юдаизмът, Християнството и Ислямът са конспиративни измами с катастрофални пропорции. Библията НЕ е "словото Божие", а просто добре подплатен инструмент, с който, хората, взаимствали древни духовни познания, си служат умело, за да заробят човечеството, докато самите те се изживяват като богове. В продължение на стотици години и без да осъзнава, човечеството се е намирало под силна самоподдържаща се магия. Сатана е ИСТИНА а Истината Ще Ви Освободи.

"[Сатанизмът е] оригиналната религия на човечеството"
- Сатана

Радостта на Сатана се ангажира с възстановяването на Истинския Сатанизъм. Ние следваме Истинския Създател на религията, сега позната като "Сатанизъм", а това е именно самия Сатана. Твърде дълго, злонамерени индивиди, търсещи собствена изгода са си позволявали да диктуват значението на думите "Сатана" и "Сатанизъм", по начини, служещи на собствените им цели и идеи. Сатана много рядко е имал възможността да говори сам за себе си и да разкрие кой е всъщност и какви са истинските му намерения. Сатана е реално същество. През последните няколко хилядолетия, той е общувал с много хора и ни е оставил своите доктрини на Ал Джилва, the Qu’ret Al Yezid и други ръкописи.

Сатана по никакъв начин не отговаря на Юдео/Християнските нито на Мюсюлманските описания, които са го представяли фалшиво в продължение на векове. Не отговаря също така и на персонажа, с който е изобразен в "Сатанинската Библия" на Антон Ла Вей. За да опознаете истинския Сатана, трябва да установите личен контакт. Без предубеждения или очаквания. Ще откриете, че той не отговаря на религиозните представи за "зло", с които името му бива очерняно в продължение на векове.

Истинският Сатанизъм е езичество, предшестващо Юдео-Християнството. Истината е, че Юдаизмът, Християнството и Ислямът се появяват със закъснение на духовната сцена, като реакции срещу древното езичество, което ги предшества със стотици до хиляди години.

В следствие на систематичното премахване и унищожаване на информация от страна на Християнската Църква и подобни религиозни организации, търсенето на отговори от външни източници е често срещано явление в Сатанизма. С цел да ограничи духовното познание и сили в ръцете на шепа хора, Църквата експертно изфабрикува фалшива версия на историята, в ущърб на човечеството, която да съответства на техните цели.

Ние, от Радостта на Сатана, не признаваме Юдаизма, Християнството и Исляма като легитимни религии. В интерес на истината, тези програми заменят реалното духовно познание с покварени лъжи, изнудвайки и експлоатирайки човечеството за трилиони долари и психическа енергия, натрупвайки неизменни богатства, духовни познания и власт, в ръцете само на "избрани" индивиди.
Също така, в разрез с твърденията им, Юдаизмът и Християнството са изключително млади религии. "Най-младата" религия от триото е Ислямът, който се е появил преди по-малко от 1000 години.

Очевидно е, че тези програми са изградени върху откраднати и покварени основи, базирани на учения и практики, водещи началото си от древни религии. Заемаме подобна позиция и спрямо Уика и Неопаганизъм (новоезичество), които се появяват едва през 20-ти век. Те представляват изкривена версия на древните езически религии, съобразена с Юдео-Християнската концепция за поробване на човечеството чрез премахване на истинското духовенство.

Нашата цел е да образоваме хората относно истината и да изобличим всички лъжи, разпространявани от така наречените "религии", по адрес на Сатана, Сатанизма и Сатанистите.

Ние не признаваме групи, които характеризират Сатана или Сатанизма с Юдео/Християнските концепции, или тези, като Антон ЛаВей и членовете на неговата Църква на Сатана, които не признават неговото реално съществуване.

Ние не признаваме никакви организации, църкви и т.н., представящи се за "Сатанисти", докато реално заемат позиция съответстваща с представите на Юдео-Християнската Библия за Сатанизъм, Сатана и Демоните [Древните Езически Богове]. Истинският Сатанизъм е съществувал дълго преди появяването на Юдео-Християнските учения. Членовете на този вид организации не са Сатанисти, а по-скоро позьори и "бунтаро-Християни/Евреи".

Информацията в този сайт е резултат на дългогодишни проучвания и лични дискусии на редица Сатанисти със Сатана и неговите Демони, които ни ръководят към истината относно произхода на Сатанизма. Ние ви насърчаваме да четете и проучвате със свободно и отворено съзнание. Истинското просветление и познания са достижими единствено когато съзнанието е напълно освободено/депрограмирано от лъжи и предубеждения.


Корени и Произход на Истинския Сатанизъм

Изобличаване на Християнството


© Copyright 2003, 2004, 2005, 2006, [Updated 2018] Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457