ВИСОКОПОСТАВЕНИ БОГОВЕ И КОРОНОВАНИ ПРИНЦОВЕ НА АДА


Четири велики Божества управляват Ада: Сатана, Белзебуб, Астарот и Азазел. Сатана е най-могъщият и върховен владетел.

Боговете с висок ранг и власт помагат само на доверени лица и близки приятели.

Еа/Енки [Сатана], Енлил [Белзебуб; първоначалният "Баал"], Инана [Ищар, Изида, Астарот] и Шамаш/Уту, Ашур [Азазел] са четирите най-известни, могъщи и познати Божества по света. Те са били истинските Богове на Месопотамия, Древна Гърция, Шумер, римляните и др. Всички те са свързани. Белзебуб/Енлил е полубрат на Сатана/Еа.


САТАНА -

БЕЛЗЕБУБ - [известен също като ЗЕВС, ЕНЛИЛ, ТОР, БЕЛ, ИНДРА, ПЕРУН ИЛИ КАТО "БАЕЛ"]

АСТАРОТ - [известна също като ИЩАР, ИНАНА, И́СИС (Изида), АФРОДИТА, ВЕНЕРА, ДЕМЕТРА]

АЗАЗЕЛ - [известен също като АПОЛОН, МИТРА, МИТРА/СУРИЯ, ЛУГ, ШАМАШ, УТУ, САМАС , БАБАР, АШУР (асирийски), ШАМИЯ, СЕМИАЗА]


ШЕСТТЕ ГЛАВНИ БОГОВЕ НА АДА:

АГАЛИАРЕПТ [AGALIAREPT]
Ранг: Генерал
Агалиарепт разкрива тайни и разбулва мистерии.
Подчинените му демони са: Буер, Гусион и Ботис.
Агалиарепт има черна коса, в египетски стил до раменете. Той има маслинен цвят на кожата и е много висок, със силно телосложение. Той е сравнително тих.
- Върховна Жрица Максин


АСМОДЕЙ [ASMODEUS/ASMODAY], известен още като СИДОНАЙ [SYDONAY]
Ранг: Крал, Управител на Хазартните Къщи в Ада.
Асмодей е бил член на ордена на Серафимите и носи титлата "Крал на Демоните". Той управлява многобройните сфери на удоволствието. Той предпочита хората, които го призовават да правят това, без да покриват главата си по никакви начин (като шапки и тн.). Преподава изкуствата на астрономията, аритметиката, геомантията и занаятчийството. Той отговаря на всички въпроси, открива и пази съкровища и дава способността да се четат мислите на другите. Той дарява невидимост и може да разтурва бракове/връзки.
Майка му е човек, а Баща му - Бог. Той има тъмно-черна коса и плитка; кожата му е маслинена на цвят. Асмодей е изключително учтив и истински джентълмен. Говори спокойно и има мек глас. Асмодей е много приятен Демон.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


ФЛЕРУТИ [FLERUTY]
Ранг: Генерал-лейтенант
Флерути e способен да извърши всякаква работа през нощта. Също така, може да предизвиква градушка, където пожелае.
Подчинените му Демони са: Батин и Елигос.

Флерути има златна аура и позлатени крила, с бели пера. Той е мускулест и има светла кожа. Той има дълга, къдрава, руса коса, стигаща под раменете му.
СИМВОЛ


ЛЮЦИФУГ РОФОКАЛ [LUCIFUGE ROFOCALE]
Люцифуг е известен още като "Тарчимач" и "Фокалор"[Виж].

Той владее всички богатства и съкровища по света.
Подчинените му демони са Агарес и Маргас/Марбас.
Люцифуг Рофокал помага на новопосветените Сатанисти. Той е търпелив, учтив и говори спокойно. Ходи с гола глава. Носи блестящо-сребърна роба, със златни акценти. Той е сравнително тих. Гласът му е дълбок и говори с лек акцент.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


САРГАТАНАС [SARGATANAS]
Ранг: БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ
Саргатанас е пряко подчинен на Астарот. Той може да отвори всяка ключалка и да пренесе всеки навсякъде, чрез астрална проекция.
Дарява невидимост и умения в правенето на любов.
Подчинените му Демони са: Лорей (Лераже), Валефар (Валефор) и Форай (Моракс).

Саргатанас има красиви златни крила и носи червена роба, посипана със златен прах. Той има дълга, руса коса, светлосини очи и светла кожа. Той беше много тих.
- Върховна Жрица Максин


САТАНАЧИЯ  [SATANACHIA]
Ранг: Главнокомандващ
Сатаначия има дълбоки познания относно всички планети. Той има власт над всички жени и момичета и предоставя фамилиари. Подчинените му Демони са: Прулас, Амон и Барбатос.
СИМВОЛ
СИГИЛ
Илюстрация от Apollus


АБАДОН [ABADDON]
Абадон е известен също като Аполион.
Ранг: Принц на Войната
Абадон е съветник. Той е Владетел на Бездната и Крал на Демоните.
"Той е огромен - поне два метра и половина. Той е як и когато го видях носеше бойно облекло. Има тъмна кожа, очи, коса и мустак."


АБИГОР [ABIGOR]
Абигор е известен и с Гоетическите Демонични имена "Елигор" и "Елигос".
Ранг: Командир на 60 Легиона
Абигор е умел в тайните на войната и пророчеството.
Абигор има красиви, черни крила с бели акценти. Има черна аура около главата си и големи, черни очи, без ириси. Освен това, има две черни ивици на бузите си.
СИГИЛ


АДРАМЕЛЕХ [ADRAMELECH]
Ранг: Велик Канцлер
Президент на Генералния Съвет на Сатана, Отговаря за гардероба на Сатана. Адрамелех е Бог на авейците. Това бил древен народ, който бива брутално избит и заличен от израилтяните, под ръководството на "Яхве".
Адрамелех е много висок, с черна коса, стигаща до раменете и бретон, както при много от изображенията в египетските храмове и пирамиди. Той има изключително пронизващи черни очи и интензивен поглед. Има светла кожа.
- Върховна Жрица Максин


АЛАСТОР [ALASTOR]
Ранг: Изпълнител на Указите, Издадени от Двора на Сатана
Аластор има тънка, къса, светло-руса коса. Има синьо-сиви очи и изглежда много млад. Има бели крила и беше облечен в бяло, когато го срещнах.
- Върховна Жрица Максин


АНУБИС [ANUBIS]
Анубис е известен също като Гоетическия Демон "Ипос"
Анубис е гигант. Изглежда, че е висок около два метра и половина и е много добре сложен. Има тен, косата му е руса и се спуска зад ушите. Анубис е Богът на Мъртвите, с глава на чакал. Той оказва съдействие в делата, отнасящи се до мъртвите. Той председателства над погребения и може да бъде призован да защити всеки, който е починал наскоро. Той е закрилник и пътеводител, за душите на мъртвите.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


БЕГЕМОТ [BEHEMOTH]
Ранг: Нощен Страж
Бегемот ръководи всички пиршества и партита в Ада.


БЕЛИАЛ [BELIAL]

Белиал разпределя дарове и титли. Той помирява приятели и врагове и предоставя фамилиари. Той помага за напредъка в работата и за получаване на по-високи позиции. Прави така, че да получаваме облаги от други хора, дори и от врагове. Белиал е бил Принц на Ордена на Добродетелите.
Белиал е малък и строен. Има платинено руса коса.
СИГИЛ


БЕЛФЕГОР [BELPHAGOR]
Белфегор е Демон на гениалните открития и богатства. Той дарява богатства на тези, които харесва.
Белфегор има руса коса и мускулесто телосложение. Обикновено, след среща с него, човек остава с топло сияние. Той има бели крила и много пронизващи очи.


ХАРОН [CHARON], известен също като ХИРОН [CHIRON]
Харон прекарва душите (на мъртвите), през реката Стикс, в Ада.


КИМЕРИС [CIMERIES],  КИМАРИС  или КИМЕЙЕС [CIMEJES]
**Кимерис е известен също и като египетския Бог Кефера [Khepera], Кхепери [Kheperi] Кхепри [Khepri] и Чепера [Chepera].
*Той заявява, на свой ученик, че предпочита да се обръщат към него като "Хепу"

Цимерис дарява сила на духа и кураж. Той вдъхва героизъм в битки, преподава литература и намира всичко, което е изгубено. Той преподава граматика, логика и реторика и е покровител на войниците и военния персонал. Той също така открива заровени съкровища.
Той има красива, ягодово-руса коса, до раменете и добро телосложение. Той е много красив Бог, с широк размах на крилете. Крилете му са златни. Той е покрит със златен брокат.
СИГИЛ


ДАГОН [DAGON]

Дагон е известен също като ГОЕТИЧЕСКИЯ ДЕМОН "ЗАГАН"
Дагон е бил Бог на филистимците. Той е много едър, като Анубис. Телосложението му е като на бодибилдър. Има права, руса коса, малка уста, с тънки устни и синьо-сиви, пронизващи очи. Той е Бог на земеделието, селското стопанство и плодородието. Той е покровител на фермерите и земеделците. Има доказателства, че също е бил почитан в Далечния изток, в Мианмар/Бирма.

Пагодата Шведагон, която означава "Великият Дагон", говори сама за себе си.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


ХОР, ХОРУС [HORUS]
Хор е известен също като Гоетическия Демон "Пурсон".
Той има много светла кожа. Наподобява Амон Ра, само че има по-меки черти. Придружават го четирима други Демони. Той е много уважаван сред Демоните и е с много висок ранг. Много младолик, Хор озарява цялата стая с енергията си.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


ЛИЛИТ [Кликнете Тук]


МАМОН [MAMMON] ЗЕВС [ZEUS]
Ранг: Ковчежник на Ада
"Мамон" не е истинското му име. "Мамон" е еврейска дума за пари и нищо повече. Начинът, по който това име е било асоциирано с Демон/Бог, е в резултат на погрешно тълкуване и невежество. В работата ни с Демоните открихме, че гръцкият Бог Зевс отговаря на "Мамон". Зевс има къса, платинено-руса коса, на вълни и много светли, синьо-сиви очи. Носи лавров венец, бяла тога и е як".
- Върховна Жрица Максин

"Мамон е общ епитет на Амонас или Мамонас Зевс, отнасящ се до кралската власт и могъществото на Зевс. Тук не става въпрос за "друг Демон". Зевс Амонас, от когото е произлязъл Мамон, е Лорд Зевс [Белзебул], един от Боговете на върха на йерархията, в древногръцкия пантеон. Мамонас Зевс e бил аспектът на Зевс, който имал отношение към земните блага и богатства. Кликнете тук, за да прочетете повече."
- Върховен Жрец Hooded Cobra 666


МАСТЕМА [MASTEMA]
Мастема е важен Демон от Древен Египет. Тя властва над черната магия и магьосничеството, като експерт в тази област. Тя има красива, дълга коса на къдрици, блестящо-руса на цвят, а крилете и са чисто златни.
- Върховна Жрица Максин


МОРАКС [MORAX]
Моракс е известна също като Фораии, Форфакс, Маракс и е Египетската Богиня "Маат".

Моракс преподава астрология, астрономия, либерални науки (liberal sciences) и магическите свойства на камъни и билки. Също така, предоставя фамилиари. Тя е Богиня на реда, истината и справедливостта. Тя е много уважавана сред Демоните. Кожата ѝ е маслинена на цвят и има черна коса, с бретон, както при много от изображенията в Египет. Има големи бели крила и е много висока.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


МУЛСИБЕР [MULCIBER]
Ранг: Граф, Командир на Градската Стража на Пандемониум
Мулсибер е заместник-командир на Белзебул. Той е архитектът и инженерът на града, известен като Пандемониум. Той е изключително интелигентен и е експерт в сферите на стратегията и войната. Той е проектирал и построил Великия Дворец на Сатана.


НЕФТИДА [NEPHTHYS]
Нефтида е Гоетическият Демон"Батин" и е известна още като "Небтет".
Нефтида е Съпругата на Сет. Подобно на Тот и Сешат, те често се появяват заедно. Нефтида се появява, придружена от Демони-Пазители. Тя е едра на ръст и има много дълга, къдрава руса коса. Нефтида е много дружелюбна и разговорлива. Изкусна е в магията, знае думи за мощ и е Богиня на лечението. Тя също така е и Богиня на смъртта, като съпруга си Сет; и на Тъмнината.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ 1
СИГИЛ 2


НЕРГАЛ [NERGAL], известен още като ХАДЕС [HADES] и ПЛУТОН [PLUTO]
Нергал е един от 7-те сина на Сатана и е владетел на подземния свят. Съпругата му е Ерешкигал. Той има власт над мъртвите.


НЕБИРОС [NEBIROS]
Небирос е известен също като Гоетическия Демон "Небериус, известен още като Цербер".
Ранг: Фелдмаршал и Главен Инспектор
Той има силата да причинява зло на всекиго.
Той преподава особеностите на минералите, металите, зеленчуците и животните. Владее изкуството на предсказанието и умее да разговаря с мъртвите.
Небирос има зеленикава аура. Неговият цвят е наситено зеленото.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


ОЗИРИС [OSIRIS]
Озирис е известен и като Гоетическия Демон "Ориас, Ориакс".
Озирис е Бог на подземния свят, смъртта и възкресението. Той дарява стабилност, мощ и подновява силите след смъртта. Озирис има дълбок глас и се появява с гола глава и татуировка на челото.
СИГИЛ


РАУМ [RAUM]
РАУМ Е ЕГИПЕТСКИЯТ БОГ "ХНУМ"

Раум поражда любов и помирява врагове. Той може да унищожи репутация, градове и/или собственост. Той може да вземе нечии пари и да ги предостави на магьосника.
Той е Eгипетският Бог "Хнум", известен още като Хнуму, Хнубис, Чнему, Чнум.
Той е Бог с глава на овен. Той се появява с ярко, бяло сияние и носи маска на глава на овен. Има крила, с черни и бели ивици, като на зебра и носи дрехи в Египетски стил. Раум е много щедър. Той дарява телепатия и способността за общуване с животни. Той е много приятелски настроен Бог.
СИГИЛ


СКИРЛИН [SCIRLIN]
Скирлин е един от пратениците на Ада и може да бъде от помощ при призоваването на други Демони. Той представлява властта на Луцифер.


СЕКХЕТ [SEKHET]
Секхет е известна също като "Сехмет, "Сакмет", "Секмет", "Секхаутет", "Секхмет" и "Сакхмис".
Секхет е Богиня-лъв, известна със своята сила. Тя е воин и е почитана като Богиня на войната и битката.
Тя има дълги, черни крила с червени ивици. Има много тъмна кожа и руса коса с къдрици. Гласът ѝ е дълбок и мощен.


СЕШАТ [SESHAT]
Сешат е известна също като "Сефкхет-Аабут" и "Сешета".
Сешат има изключително светла кожа и дълга, светло-руса коса на къдрици. Тя е невероятно красива и е съпругата на Тот. Тя го придружава и му помага, в много проекти. Тя е Египетската Богиня на интелекта и е писар, като съпруга си. Тя е Богинята на Литературата и Библиотеките. Тя е прокровителствала всички древни библиотеки в Египет. Понякога, когато Тот е зает, тя го замества. Тези от нас, които са работили с Тот и Сешат, ги виждат заедно или понякога Сешат идва при нас, вместо съпруга си, който винаги е изключително зает. Тот е най-заетият от всички Демони.
- Върховна Жрица Максин


СЕТ [SET]
Сет е известен също като Гоетическия Демон "СИТРИ", ** Сетх, Сети, Сит, Сут, Сутекх. Сет е Египетският Господар на Тъмнината. Той е един от 7-те сина на Сатана. Той има черна коса и тъмна кожа. Когато за първи път работих с него, той имаше кожени, тъмнокафяви крила. Когато го освободихме, те се превърнаха в красиви и меки, черни пернати крила, като на гарван. Носи дълга, черна, сатенена роба. Беше много любезен, говореше спокойно и ме изпълни със силни енергия и спокойствие. Енергията му е красива. Съпругата на Сет е Богинята Нефтида. Понякога, те могат да се появят заедно.
- Върховна Жрица Максин
СИГИЛ


СОРАТ [SORATH]
Сорат е Бог на Слънцето. Смята се, че е бил личният Демон-Пазител на Адолф Хитлер.
Сорат управлява енергийния поток, който е свързан с "идентичността" на човешката психика, променените състояния на съзнанието, мисловните форми, елементалите, необяснимото, неочакваното, непознатото и чудесата. Сорат е "Този, който затваря", а Азазел е "Този, който отваря". Великият Бог Сорат не харесва всеки, понеже той е въплъщението на вечното черно горящо Слънце, сияещо като нощта към вечния ден. Неговото число е седем и той управлява Тринадесетия знак на Зодиака, който е само един, а времето му е винаги, когато Луната е без курс. Той управлява от север.
Умът е много сложен, особено тази част, която ние, магьосниците, използваме. Божествената част на ума може да постигне абсолютно всичко. Сатана поверява тази сила на последователите си и на никой друг. Тя няма да се активира за никого, а ако се активира, ще представлява ужасяващ урок за непосветените, които се опитват да използват тази сила. Сорат властва над "затварящата част", енергийния поток на "непознатия ум" и е Бог на енергията, излъчвана от всяко Слънце във Вселената. Той управлява центъра на магнетизма и фактора на живота на всички, заедно с фотогенезата и всички видове слънчева енергия. Сорат заявява, че всички Слънца във Вселената ни влияят, а не само нашето. Северният огън, Слънцето отгоре. В заключение, чудесата не са нещо, което Боговете предизвикват. Боговете са отвъд това. Техният свят е надхвърлил нуждата и разбирането за "чудеса". Чудесата идват от НАС. Това, което е чудо за един, може да е проклятие за друг; изгубеното от един, може да бъде намерено от друг.
- Salem Burke

Сорат е част от Нордическата Раса на Боговете. Той е висок и има дълга, светло-руса коса.
- Върховна Жрица Максин


ТОТ [THOTH] е известен също като "Хермес" [Hermes] за гърците, "Меркурий" [Mercury] за римлмяните, "Техути" [Tehuti], "Нингишзида" [Ningishzidda] за Шумерите и "Кетцалкоатъл" [Quetzalcoatl] в Мезоамерика.

*Посочената по-горе информация е продиктувана лично от Тот.
Тот е много високопоставен и важен Демон. Той е един от 7-те синове на Сатана. Той е най-гениалният интелектуалец, сред Боговете. Той е много симпатичен, изключително харизматичен и приятелски настроен. Той е най-заетият от всички Демони и може да е трудно да си уредите аудиенция, освен ако не сте важни за него. Съпругата му е Сешат. Тя често го замества, когато е зает.
Тот е Истинският Баща на лечението и медицината. Той е Покровител на лекарите, медицинските сестри, парамедиците, медицинските служители, лечителите и всички, които работят в сферата на медицината.

Всички, които сме виждали Тот и разговаряли с него, сме единодушни, че той е висок, мускулест и с много добро телосложение. Кожата му е светла, очите - сини, а косата - гъста и златисто-руса. Точно като Асмодей, косата му е с дължина под раменете и я носи прибрана назад и сплетена в плитка.

Обратно към Демони, Боговете на Ада© 2002-2024 Радостта на Сатана. Всички права запазени.
Номер на Библиотеката на Конгреса: 12-16457, Номер на Авторското Право на ЕС: CI-476909645.

*Забележка: Всички текстове на този уебсайт са защитени с авторски права. Авторът дава разрешение за отпечатването им за лично проучване, стига да не бъдат променени.